BISTRICA OB SOTLI HOSTEL GABRONKA

STOLETNA ZGODBA JE DANES ČUDOVIT, Z OBČUTKOM ZA TRADICIJO OBNOVLJEN NASTANITVENI OBJEKT

Kapacitete

Hostel Gabronka ponuja 20 ležišč. Na voljo je 5 sob: dve dvoposteljni, ena triposteljna ter sobi s štirimi oz. devetimi ležišči. Gostje imajo v souporabi dve kopalnici, dodatne WC-je ter prostor za pranje perila. Zraven dobro opremljene pritlične kuhinje je udobna dnevna soba/jedilnica, kjer najdete knjige, družabne igre ter opremo za izvedbo sestankov ali manjših predavanj. Hostel ima tudi svojo teraso z razgledom na Svete gore na eni strani, in na dolino reke Sotle na drugi strani. V celem objektu deluje brezžična spletna povezava.

OSRČJE BISTRICE OB SOTLI

V srcu Bistrica ob Sotli se nahaja Hostel Gabronka. Stoletna zgradba je danes čudovit, z občutkom za tradicijo obnovljen nastanitveni objekt, kjer si lahko spočijejo naključni popotniki ali pa se za dlje časa ustavijo tisti, ki se želijo naužiti lepot ter pestre ponudbe vasi in njene okolice.

Oglejte si še

Letne

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več