KOZJE SLOVENSKO - BAVARSKA HIŠA

Oddih v središču Kozjanskega

Privoščite si oddih v osrčju Kozjanskega Parka na srednjeveškem trgu Podsreda, nad katerim se dviga mogočni grad. Od mističnih bukovih gozdov do reke Bistrice in Kukovičičevega mlina vas bodo navdali s pristnim stikom z naravo in vas spomnili na življenje, kot je bilo nekoč. Prijetno utrujeno boste zaspali pri Bobovcu (4 osebe) ali Jutranji zarji (2 osebi) - prekrasno urejenih apartmajih s pridihom jabolka, ki je simbol Kozjanskega parka.

Oglejte si še

Letne

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več