Podčetrtek FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

Slovenija ponuja široko paleto vrhunskih in izbranih vin ter čokoladnih mojstrovin, ki presegajo vsakodnevne okuse.

Pridružite se nam v soboto, 27. april 2024, v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Stojnice z zanimivo ponudbo bodo za vas obložene med 9. in 20. uro.

Želja po združitvi dveh izjemnih produktov Slovenije je pripeljala do ideje in organizacije prvega vinsko-čokoladnega festivala v Sloveniji. Z željo, da bi Festival vina in čokolade že tako turističnemu Podčetrtku vdihnil dušo in ga potegnil iz vsakdanjega hitenja, je organizatorjem uspelo, da je Podčetrtek postal tradicionalno križišče čokolade in vina, sam festival pa je postal mednarodni družabni dogodek, na katerem se srečujejo ljubitelji vina in čokolade, se zabavajo, izobražujejo in sklepajo nova poznanstva.

Sam festival vedno spremlja zanimivo festivalsko dogajanje od degustacij, otroških čokoladnih delavnic, kuharskih doživetij ter pestrega zabavno-glasbenega programa. V sklopu festivala se podeli naziva »Naj vinska hiša« in »Naj čokoladnica«, po izboru obiskovalcev. Ker pa želijo festivalu dodati tudi pridih lokalnega okolja se na njem predstavljajo tudi lokalne posebnosti.

Tako na festivalu lahko srečate rezbarja, izveste kaj več o Kozjanskem parku in se celo posladkate, ne le s čokolado, ampak tudi z dobrotami lokalnih kmečkih žena, ki vedno pripravijo okusen in zanimiv nabor lokalnih kulinaričnih posebnosti.

Več podrobnosti in informacij o letošnjem festivalu najdete na www.vinoincokolada.com

 

ZA NAKUP VSTOPNIC NAM PIŠITE NA info@visitpodcetrtek.com