Kozje IZLETNIŠKI TURIZEM "GORCA PRI KRAŠU"

Prelepa kmetija s tradicijo, kjer se čas ustavi.

Okusite pristno domačo hrano in vina

Gorca pri Krasu je turistično-vinogradniška kmetija, kjer vas razvajajo s pristno in okusno domačo hrano. Pogostijo zaključene družbe pa tudi popotnike, ki jih pot zanese v te kraje. Na kmetiji izdelujejo in prodajajo tudi domače suhomesnate izdelke ter lastna vina, ki na tekmovanjih pogosto dosegajo nagrade in priznanja, zato bodo navdušili vse kulinarične navdušence.

Kulinarično doživetje s pridihom tradicije

Kmetija se ponaša s kamnito velbano zidanico, sami pa se pohvalijo, da poznajo številne skrivnosti vinogradništva in da je gospodinja prava mojstrica v pripravi jedi po receptih naših babic. Ko vam na mizo prinesejo ocvirkovo pogačo, zafrkljačo, polnjeno pečenko ali divjačino, ki jo gospodar dopolni z izbranim domačim vinom, se začne pravo kulinarično doživetje.

Oglejte si še

Apartmaji

APARTMAJI KOCJANČIČ

Miren in prijeten oddih za vso družino, navdušile vas bodo številne možnosti za rekreacijo in prijetno druženje.

Preberi več
Od
33,50 €
dalje
Naravne in kulturne znamenitosti

Kozjanska dogodivščina za upokojence

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren za tiste, ki se vsak dan radi naučijo kaj novega. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja in dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

 

Preberi več