PODČETRTEK APARTMAJI KOCJANČIČ

Miren in prijeten oddih za vso družino, navdušile vas bodo številne možnosti za rekreacijo in prijetno druženje.

PRIJETEN DRUŽINSKI ODDIH IN SPROŠČANJE V DOMAČEM BAZENU

Poleg umirjenega oddiha vas bo navdušila čudovita okolica in možnost osvežitve v domačem bazenu. Mojstre za peko na žaru in uživanja željne pa bo razveselilo dejstvo, da gostitelji ponujajo opremo za peko na žaru, prijeten piknik prostor za druženje, teraso za sončenje ter brezplačen brezžični internet v vseh prostorih in brezplačno zasebno parkirišče. Prednost nastanitve je mirna okolica in odmaknjenost od mestnega vrveža, vseeno pa se nahajajo dovolj blizu Termam Olimje in ostali infrastrukturi.

Čudovit razgled in mirna okolica

Kapacitete

Za počitek in oddih so na voljo štirje prijetno urejeni apartmaji in tri sobe z možnostjo dodatnih ležišč. Vse sobe imajo na voljo televizijo z ravnim zaslonom, nekatere sobe ponujajo prostor za druženje, določene pa čudovit razgled na gore ali domači bazen. V vsaki sobi je na voljo tudi lastna kopalnica.

Športne aktivnosti v neokrnjeni naravi

Prijazni gostitelji vam bodo omogočili številne zanimive dogodivščine, kot so degustacije v vinski kleti ali organizirani izleti. Bližnja okolica pa vam poleg čudovitih razgledov na neokrnjeno naravo ponuja tudi veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter raziskovanje kulturne in naravne dediščine.

DODATNA PONUDBA

Dodatna ponudba, ki vas bo navdušila, je bazen, saj v vročih poletnih dneh ponuja prijetno osvežitev in prostor za druženje.
Gostom so na voljo tudi otroška igrala, prostor za piknike in izposoja koles, kolesarske poti v okolici pa so primerne za družine z otroki.