PODČETRTEK Lipa

Edina 100% brezglutenska restavracija v Sloveniji.

Kavarna, pivnica in restavracija v enem 

Restavracija Lipa je središče družabnega dogajanja in kulinaričnega razvajanja v Termah Olimija. Njena notranjost in velika terasa vabita na druženje, pivo, pojedino ali spontani klepet ob kavi. Z bogato izbiro navduši vsakega gosta, še posebej pa osebe s celjakijo, saj je njena ponudba 100 % brez glutena 

Restavracija

Bogat meni bo poskrbel tudi za najbolj zahtevne jedce. Hišni narezek, izbor lokalnih sirov ali dila Lipa so le uvertura v kulinarično razvajanje. Juhe, rižote in testenine dvigujejo pričakovanja, medtem ko junčji osso bucco, ocvrte piščančje krače ali steaki poskrbijo za vrhune kosila. oz. večerje. Poskusite lahko tudi slastne pice - vse brez glutena. K vrhunski hrani pa vam bomo postregli še kozarec vrhunskega slovenskega vina iz njihovega širokega nabora. 

Pivnica 

Ste za kozarček točenega ali steklenico lokalnega? V Lipi imajo oboje. Predstavili vam bodo lokalne pivovarje, nazdravili pa boste lahko s slovenskimi in tujimi klasiki. In ker k dobremu pivu sodi tudi dobra hrana, za vas pripravijo klasične pivniške jedi. Ocvrte perutničke, BBQ rebrca, domača klobasa ali burgerji? K pivu paše vse!

Kavarna in slaščičarna

Ko vstopite v kavarniški del, se boste počutili kot doma. V udobnih naslonjačih gost dobi občutek kot, da se je znašel v dnevni sobi, kjer si brez občutka za čas privošči najboljšo kavo in iz vitrine s popolnimi sladicami razvaja svoje brbončice. Ob tem lahko poseže celo na knjižno polico, prebere odlomek iz dobre knjige ali si v udobju foteljev le spočije po dnevu, polnih vodnih avantur. Za piko na i pa poskrbi hišna sladica Kozjansko jabolko ali sladoled izpod rok njihovih slaščičarskih mojstrov. 

Oglejte si še

Družinske dogodivščine

JELENOV GREBEN

Pristna domača hrana v družbi vrhunskih vin.

Preberi več