BISTRICA OB SOTLI PÜSTOVA GURCA

Domača vina za vsako priložnost.

Pester nabor žlahtne vinske kapljice

Družina Bratuša, po domače Püst, se ponaša z dolgoletno vinogradniško tradicijo, ki se prenaša iz roda v rod. Spadajo v vinorodni okoliš Štajerska oz. v Šmarško-Virštanjski podokoliš. V uspehu njihovega vinarstva se prepletajo dolgoletne izkušnje z mladostno zagnanostjo. Vino pridelujejo na 4000 trtah, kar jih uvršča med manjše vinogradnike, zato vso pozornost lahko posvečajo temu, da se vino dejansko imenuje domače.
V njihovi ponudbi boste lahko okušali in si kupili stekleničena in odprta suha štajerska vina, laški rizling, sauvignon, dišeči traminec, zvrst bela in zvrst rdeča, žametovko in modro frankinja 2017 – sommelierska selekcija 2018 ter vina goban, ki jih ponudite h gobjim jedem ter k jedem govedine in divjačine.

Izbrana ponudba na idilični lokaciji

Vsa njihova vina so pridelana in negovana v »Püstovi gurci«, kjer radi pripravijo pogostitve in piknike za obiskovalce, po predhodni najavi vam bodo pripravili tudi brezplačno degustacijo v vinski kleti, lahko pa se odločite in se tudi sami preizkusite pri opravilih v vinogradu in kleti.

Oglejte si še

Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO MED ČAROVNICE IN ČOKOLADO, DA BO DAN ČAROBEN IN SLADEK ZA VSO DRUŽINO

Mamice, očki in otroci, POZOR. Na Kozjansko vabijo čarovnice, pregrešno dobra čokolada, čebelice in vesolje v 360°. Enodnevni izlet kot je ta, bo vašo družino še bolj povezal in vsem članom pričaral nepozabne spomine za katere verjamemo, da jih boste za večno ujeli tudi v objektiv.

Preberi več
Kulturne znamenitosti

KRAVARIČEVA DOMAČIJA

Stara domačija ohranjena za prihodnje rodove.

Preberi več