PODČETRTEK APARTMAJI EMA

Prijetno bivanje v urejenih apartmajih, kjer se boste prebudili kot prerojeni.

DOBRA ENERGIJA ZA SPROŠČEN ODDIH

Apartmaji Ema vam nudijo sodobno urejene apartmaje, za udobno in lahkotno bivanje v enem od najlepših in najbolj prijaznih delov Slovenije. Prijetni gostitelji obljubljajo, da se boste zaradi dobre energije vsako jutro prebudili kot prerojeni in se zato z veseljem vračali k njim.

UDOBJE BIVANJA KOT DOMA

Kapacitete

Sodobno urejeni apartmaji za nočitev dveh, treh ali petih oseb v objemu narave pričarajo toplino, ki vas bo enostavno  očarala in počutili se boste kot doma. Prijazno osebje, ki vam je na voljo, bo poskrbelo, da  boste domov odšli z nasmehom na obrazu ter z lepimi spomini.

SODOBNA OPREMA ZA VEČJE UDOBJE

Vse enote so klimatizirane in vključujejo televizijo, nekatere pa se ponašajo s teraso in/ali balkonom. Kuhinja nudi pečico in hladilnik. Zasebna kopalnica je opremljena s kadjo ali prho. Za posteljnino je poskrbljeno. Za prijetno druženje ob dobri hrani vam je na voljo tudi žar. Apartmaji Ema se nahajajo v Podčetrtku, le 2 km oddaljeni od Term Olimia.

DODATNA PONUDBA

Okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo, saj se lahko na vsako dogodivščino odpravite s kolesom ali pa podate kar peš. 

Oglejte si še

Od
32,00 €
dalje
Skriti kotički

Igra golfa in okusno domače kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov vam bodo postregli s pristnim domačim kosilom.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO SIVKA

Milo z bogatim vonjem po sivki. Za normalno, suho in občutljivo kožo. Lahko pomaga tudi pri mastni in problematični koži. Sivkino milo je primerno tudi za nego zrele kože.

Preberi več
Letne prireditve

PRAZNIK KOZJANSKEGA JABOLKA

Praznik kozjanskega jabolka je vsakoletna prireditev, ki pomembno vpliva na prepoznavnost Kozjanskega, sejemsko dogajanje opisujejo kot »okoljski sejem z dušo«. S prireditvijo prikazujejo prizadevanja pri varovanju naravnih vrednot in ohranjanju kmetijske kulturne krajine Kozjanskega z visokodebelnimi travniškimi sadovnjaki s starimi sortami jablan.

Preberi več