PODČETRTEK APARTMAJI EMA

Prijetno bivanje v urejenih apartmajih, kjer se boste prebudili kot prerojeni.

DOBRA ENERGIJA ZA SPROŠČEN ODDIH

Apartmaji Ema vam nudijo sodobno urejene apartmaje, za udobno in lahkotno bivanje v enem od najlepših in najbolj prijaznih delov Slovenije. Prijetni gostitelji obljubljajo, da se boste zaradi dobre energije vsako jutro prebudili kot prerojeni in se zato z veseljem vračali k njim.

UDOBJE BIVANJA KOT DOMA

Kapacitete

Sodobno urejeni apartmaji za nočitev dveh, treh ali petih oseb v objemu narave pričarajo toplino, ki vas bo enostavno  očarala in počutili se boste kot doma. Prijazno osebje, ki vam je na voljo, bo poskrbelo, da  boste domov odšli z nasmehom na obrazu ter z lepimi spomini.

SODOBNA OPREMA ZA VEČJE UDOBJE

Vse enote so klimatizirane in vključujejo televizijo, nekatere pa se ponašajo s teraso in/ali balkonom. Kuhinja nudi pečico in hladilnik. Zasebna kopalnica je opremljena s kadjo ali prho. Za posteljnino je poskrbljeno. Za prijetno druženje ob dobri hrani vam je na voljo tudi žar. Apartmaji Ema se nahajajo v Podčetrtku, le 2 km oddaljeni od Term Olimia.

DODATNA PONUDBA

Okolica ponuja veliko možnosti za rekreacijo, saj se lahko na vsako dogodivščino odpravite s kolesom ali pa podate kar peš. 

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO SIVKA

Milo z bogatim vonjem po sivki. Za normalno, suho in občutljivo kožo. Lahko pomaga tudi pri mastni in problematični koži. Sivkino milo je primerno tudi za nego zrele kože.

Preberi več