PODSREDA !KMALU! APARTMAJI NA GRADU PODSREDA

NAJBOLJ GRAJSKI MED GRADOVI NA SLOVENSKEM.

PREŽIVITE NOČ KOT GRAŠČAK

Poti kozjanskih gričev vodijo do skritih kotičkov, kjer se čas ustavi in je zgodovina še vedno živa. Tam se nad dolino dviga mogočni Grad Podsreda, ki vas vabi, da se prepustite užitkom grajskega oddiha v apartmajih in sobah, daleč od tokov sodobnega življenja. »Najbolj grajski med gradovi na Slovenskem« je kot balzam za dušo utrujenega popotnika, ki nudi intimen, umirjen in brezskrben pobeg znotraj grajskih zidov 12. stoletja.

užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Kapacitete

Trije apartmaji in tri sobe na gradu Podsreda nudijo nočitev za 15 oseb in obljubljajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

REKREACIJA IN RAZISKOVANJE OKOLICE

Grad Podsreda je odlična izhodiščna točka za različne sprehajalne poti in športno rekreacijo.

Oglejte si še

Letne prireditve

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
32,00 €
dalje
Vsa doživetja

Enodnevni izlet po Kozjanskem

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren predvsem za skupine. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja, naravno in kulturno dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več