PODČETRTEK DOMAČIJA MLAKER

Prijeten in miren družinski oddih na domačiji, kjer se boste počutili kot doma.

DRUŽINSKE POČITNICE NA PRIJETNI DOMAČIJI

Domačija Mlaker se nahaja na mirnem podeželju, od Term Olimia vas loči le kratek sprehod skozi gozdiček proti gradu in že ste v samem središču Podčetrtka. Domačija vas bo navdušila z zeleno okolico in lepim razgledom ter bližino turistične infrastrukture. Na razpolago imajo pet apartmajev: dva za 3 osebe, dva apartmaja za 4 osebe in en za 6 gostov 85m2.

Za vaše udobje so vsi apartmaji opremljeni z brezplačnim brezžičnim internetom in izhodom na teraso. Za kulinarične navdušence pa je na voljo tudi brezplačna uporaba žara in opreme za peko na žaru.

Udobno bivanje za par ali družino z otroki

Kapacitete

Vsi apartmaji imajo popolnoma opremljeno majhno kuhinjo s hladilnikom, jedilni kot in lastno kopalnico s prho. Iz vseh sob lahko uživate v pogledu na gore in vrt, poskrbljeno je tudi za klimo in tv. Vsem gostom je na voljo brezplačno zasebno parkirišče ter brezžični internet.

Domačija vam nudi možnost priprave zajtrka in uporabo bara za notranje in zunanje goste.

IZHODIŠČE ZA RAZLIČNE ŠPORTNE AKTIVNOSTI

Na domačiji Mlaker se boste lahko sproščali na domačem vrtu ali pa se prepustili druženju na domačem piknik prostoru s čudovitim razgledom. V okolici se lahko podate na različne športne aktivnosti, kot sta pohodništvo in kolesarjenje. Za ljubitelje golfa pa je v bližini urejeno golf igrišče, ki je oddaljeno le 4,5 km. Na sami domačiji lahko najamete tudi kolesa.

DODATNA PONUDBA

Domačija Mlaker vam nudi tudi možnost nočitve z zajtrkom, niso pa pozabili niti na najmlajše goste, ki bodo zagotovo uživali na zunanjih igralih. V ponudbi imajo tudi električna kolesa, ki jih izposojajo tudi zunanjim gostom.

Oglejte si še