PODČETRTEK PENZION NATURA AMON

Razkošno bivanje v sožitju z naravo vam bo zbistrilo čute in umirilo um.

BLAGODEJNA SPROSTITEV IN POČITEK V NARAVI

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Penzion Natura Amon se nahaja v oazi zelenja, na eni strani obdano z gozdom in na drugi strani s pogledom na igrišče za golf. Kvalitetno pohištvo je narejeno iz naravnih materialov, barve pa blagodejno vplivajo na vaše ugodje in dobro počutje. Notranja arhitektura je navdahnjena z duhom preteklosti, ki nežno ponuja roko prihodnosti. V našem penzionu se um spočije in telo revitalizira.

Penzion Natura Amon se nahaja v Olimju, le 3,5 km od Podčetrtka in Term Olimia. Ponuja lastno igrišče za golf in sodobno opremljene sobe z brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta. Za poslovna srečanja in seminarje ponujajo sodobno opremljene konferenčne prostore.

Razkošje udobnega bivanja v objemu narave

Kapacitete

V penzionu Natura Amon se nahaja 40 ležišč v dvoposteljnih sobah in apartmajih s kategorijo 4 zvezdic. Vse sobe so opremljene z internetno povezavo, kopalnico, televizorjem, sefom, mini barom, brisačami in sušilcem las. Izberete si lahko sobo z balkonom ali brez, nekatere sobe pa so opremljene tudi z masažno kadjo (jacuzzi).

Športne aktivnosti za celotno družino

Penzion za najmlajše ponuja lepo urejeno otroško igrišče, za aktivne pa mizo za namizni tenis in najem koles, s katerimi lahko raziskujete okolico. Športno in sproščujoče lahko dan preživite tudi med druženjem na domačem golf igrišču ali pa se odpravite na katero izmed številnih označenih pešpoti, ki vas bodo popeljale na raziskovanje najlepših kotičkov v okolici. Za avanturiste pa je na voljo tudi možnost najema parkirišča za avtodome.

DODATNA PONUDBA

Domačija Amon proizvaja lastno vino in iz naravnih sestavin pripravlja regionalne jedi po naročilu. Obiščete lahko tudi njihovo vinsko klet ali pa se sprostite na sončni terasi.

Družinsko podjetje Amon je najstarejše zasebno vinarsko podjetje v Sloveniji, ki prideluje in polni vrhunska vina šmarsko-virštanjskega okoliša. Amonova kmetija je tudi dobitnik certifikata za ekološko kmetovanje, zato kuharji na domačiji uporabljajo surovine z domačega vrta, domače proizvode pa lahko kupite v njihovi trgovinici Pri babici.

Oglejte si še