Trgovina

Vsi izdelki (63) Hrana (21) Lokalni spominki (24) Pijača (12) Vstopnice in ogledi (5) Vsa doživetja (36)

Vstopnice in ogledi

GRAD PODSREDA

Grad Podsreda je eden najbolje ohranjenih in kvalitetno oblikovanih gradov na naših tleh. Leži na območju mogočne fevdalne posesti, ki jo je imela na Kozjanskem grofica Hema Breže-Selška, na severnem pobočju Orlice, 5 km iz istoimenskega trga Podsreda.

5,00 €
Preberi več

Knjiga o naravnih parkih, nezavarovanih območjih in geoparkih v Sloveniji.

39,90 €
Preberi več
Lokalni spominki

MAGNET GRAD PODSREDA

Magnet z ilustracijo ali fotografijo gradu Podsreda.

2,50 €
Preberi več
Lokalni spominki

SESTAVLJANKA

Sestavljanka-izrezanka štirih zavarovanih ptic Kozjanskega parka: vijeglavke, zelene žolne, rjavega srakoperja – samca in rjavega srakoperja – samičke.

1,00 €
Preberi več
Lokalni spominki

SKODELICA JABOLKO

Bela keramična skodelica z motivom starih sort kozjanskih jabolk.

3,50 €
Preberi več
Družinske dogodivščine

DRUŽINSKA GRAJSKA DOGODIVŠČINA

Vaša družinska grajska dogodivščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, po zabavnem raziskovanju gradu pa boste, kot pravi dvorjani, željni dobre grajske jedače in pijače.

20,50 €
Preberi več

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za vso družino, ki bo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu in okolice, kjer dogodivščine čakajo na vsakem koraku, za piko na i pa boste celo prenočili v apartmaju na gradu.

105,00 €
Preberi več
Individualna doživetja-

GRAJSKA DOGODIVŠČINA V DVOJE

Za popoln romantični pobeg od vsakdana v varno zavetje grajskih zidov.

20,00 €
Preberi več

V družbi svoje ljubljene osebe se boste počutitili grajsko in začutili boste privilegij, ki so ga bili nekoč deležni grofje in baroni.

109,50 €
Preberi več

Voden ogled gradu, ki ga opravljajo naši izurjeni vodniki, traja približno uro in pol in je odlična priložnost, da iz prve roke spoznate bogato zgodovino gradu, izveste zanimive zgodbe in legende o gradu in dobite vpogled v ostale zanimive vsebine, ki dajejo gradu življenje danes.

37,50 €
Preberi več
Individualna doživetja-

LEMBERG Z MUZEJEM NA ROTOVŽU

Pestra in tisočletna zgodovina nekdaj slavnega srednjeveškega trga Lemberg in njegova unikatna zgodba sta se ohranili vse do danes in sta predstavljeni v muzeju na Rotovžu

4,00 €
Preberi več
Družinske dogodivščine

LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...

12,00 €
Preberi več