Kraj za družino in srečo

Prebudite pustolovca v sebi in se podajte na pot iskrivih družinskih doživetij.

Vabimo vas daleč stran, kjer je doma družinsko veselje. Kjer idej za izlete ne zmanjka, kjer boste na poteh srečevali prijazne domačine in pravljična bitja, kjer vas bo pričakalo okusno domače kosilo. Vsak zakaj in kako bo dobil slikovit odgovor, vsaka otroška radovednost pa doživljajsko potešitev.

Doživite doživetje - izpostavljeno

Od
40,00 €
dalje
Okusna doživetja

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA DRUŽINSKO VESELJE

Sladek pričetek v čokoladnici Olimje bo energijska popotnica za dan, poln doživetij! Od hranjenja prikupnih jelenov, slastnega kosila, do lova za grajskim zakladom in ogleda vesolja. “Mami, oči, kdaj gremo spet?”

Preberi več
Od
35,00 €
dalje
Individualna doživetja-

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA PRAVLJIČNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE

Raziskujte, kako nastanejo piškoti, marmelade, sokovi in leseni ali keramični izdelki. V pustolovskem duhu se sprehodite po Deželi pravljic in domišljije, razveselite se ob razposajenem mukanju krav, slastnem zamrznjenem jogurtu Frozi in pici, naravnost iz krušne peči. 

Preberi več
Od
56,00 €
dalje
Individualna doživetja-

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA NEOKRNJENA NARAVA

Sprehod po dišečem sadovnjaku, malica z lokalnimi dobrotami iz culice, razgled po Kozjanskem, tišina zelenih gozdov in prostranih travnikov … Nato pa še dodaten vir energije v zeliščnoterapevtskem vrtu. Prerojeni in umirjeni boste dan zaključili s hrano, ki diši kot pri babici doma in je slastna kot spomin na najboljša kosila.

Preberi več

“Mami, oči, kdaj gremo spet?”

Otrokom razkrijte svet nastanka kruha, medu, sokov, lesenih in keramičnih izdelkov. Družite se s pravljičnimi bitji, kot so Kekec, Bedanec, Sneguljčica, Rdeča kapica … S prstom na ustih mirno opazujte ptice, veverice in gozdne živali, ki vas bodo spremljale z varne razdalje.

Ali pa se približajte prikupnim jelenom, ki bodo radi jedli iz vaših rok. Sprehodite se po edinstvenem biosfernem območju Kozjanskega parka, kjer cvetijo sadovnjaki in navdušujejo pisani travniki.

Dobro-pocutje-visit-Podcetrtek-Slovenija (8) 1091x400

 

Ob vsem tem pa nikakor ne skrbite za hrano – številni lokalni ponudniki bodo na mizo postregli sezonske, doma pridelane in okusne jedi, ki bodo potešile lakoto prav vseh družinskih članov. Da o slastnih čokoladah in Froziju sploh ne govorimo! Vabljeni daleč stran, kjer je doma pravljično družinsko doživetje.

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.