PODČETRTEK, BISTRICA OB SOTLI, KOZJE NA KOPALNI IZLET ZA UPOKOJENCE

Kopanje v Termah Olimia (3h) – Kosilo v Gostišču Lipa – Ogled Pilštanja in degustacija

Trajanje 10:00 - 16:30

Zanimivo doživetje, ki je pripravljeno z mislijo na želje in potrebe upokojencev, vas bo popeljalo od sprostitvenega kopanja v termalnem kompleksu Term Olimia, do okusnega kosila z lokalnim pridihom in ogleda znamenitosti naselja Pilštanj. Za nepozabna doživetja polna lepih vtisov.

1
Trajanje 10:00 - 13:00

Kopanje v Termah Olimia (3h)

Najprej se boste podali na sproščanje in razvajanje v okrilje Term Olimia, kjer se boste, odvisno od vremenskih razmer,  odločili za Wellness center Termalia ali termalni park Aqualuna. Zagotovo boste uživali in ustvarili nepozabne spomine.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia1-1091x727
2
Trajanje 13:00 - 15:30

Kosilo v Gostišču Lipa

Kam se boste odpravil na okusno kosilo s pridihom lokalnih kulinaričnih posebnosti je odvisno od tega, kje boste preživeli predhodne tri ure. Ali bo to nepozabno kulinarično razvajanje v Gostišču Lipa ali pri katerem od turističnih ponudnikov v Olimju? Vsekakor bo navdušujoče.

TIC-dozivetja-galerija-GostiščeLipa1-1091x727
3
Trajanje 15:30 - 16:30

Ogled Pilštanja in degustacija drnulovca

Po trgu vas bo popeljal lokalni turistični vodnik. Ogledali si boste pranger, staro šolo z muzejsko učilnico, farno cerkev s fresko in kipom edine slovenske svetnice (Sv. Eme), ki je bila rojena na Pilštanju. Ob tem boste izvedeli mnoge zanimive zgodbe in tudi razlog, zakaj na Pilštanju tako cenijo dren. V stari učilnici boste imeli pouk po starem, naučili se boste Pilštanjsko himno "Čez Pilštanj voda teče," degustirali pa boste tudi znameniti drnulovec.
TIC-zanimivosti-galerija-Sv-Ema1-1091x727

Oglejte si še

Apartmaji

TERME OLIMIA

Je svet. In je drugačen svet. Prepustite se razvajanju in sprostitvi za nova doživetja.

Preberi več
Restavracije

LIPA

Edina 100% brezglutenska restavracija v sloveniji.

Preberi več