PODČETRTEK APARTMAJI OLIMIAN

Prijetna sprostitev v objemu zelenja, kjer se boste umirili in znova začutili utrip narave.

UDOBJE ZA SPROSTITEV V OBJEMU NARAVE

Povsem prenovljeni in sodobno opremljeni apartmaji s kvaliteto štirih zvezdic nudijo popolno ugodje in sprostitev, ki jo potrebuje sodoben človek v vrvežu današnjega življenja.

Družinski oddih z raziskovanjem okolice

Kapacitete

Hiša prijetne zunanjosti in uglajene notranjosti nudi dva velika klimatizirana apartmaja velikosti 85m2. V vsakem apartmaju sta dve ločeni spalnici, dnevna soba, kuhinja in kopalnica s sanitarijami ter balkon z razgledom na bližnje golf igrišče in pivovarno. Spalnici v apartmaju sta dve, opremljeni z zakonskimi posteljami, v eni spalnici pa je še  dodatno večje ležišče. Dnevni prostor je opremljen s kabelsko LED TV in brezplačnim žičnim in brezžičnim internetom. Bogato opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in aparati bo ugodila željam še tako zahtevne stranke.

BOGASTVO ZANIMIVIH DOŽIVETIJ V OKOLICI

Nastanitev se nahaja v bližini minoritskega samostana Olimje, kjer si lahko ogledate številne zanimivosti ali pa se odpravite na prijeten sprehod do Jelenovega grebena, kjer lahko nahranite in pobožate katerega izmed jelenov.

DODATNA PONUDBA

V ponos apartmajem je vsekakor letna terasa s kamini za peko in čarobni vrt, kjer lahko posedite in se sprostite. Gostom sta namenjeni tudi dve parkirni mesti pod nadstreškom.

Oglejte si še

Od
33,50 €
dalje
Naravne in kulturne znamenitosti

Kozjanska dogodivščina za upokojence

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren za tiste, ki se vsak dan radi naučijo kaj novega. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja in dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

 

Preberi več
Cerkve

SVETE GORE

Svete gore – pet svetišč na enem grebenu

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO, KONOPLJA - PAČULI

Negovalno milo, primerno za vsak tip kože (normalna, suho-mastna koža). Prijetno močan smolnato zemeljski vonj pačulija.

Preberi več