PODČETRTEK APARTMAJI OLIMIAN

Prijetna sprostitev v objemu zelenja, kjer se boste umirili in znova začutili utrip narave.

UDOBJE ZA SPROSTITEV V OBJEMU NARAVE

Apartmaji se nahajajo v kraju Olimje, ki sodi med bisere slovenskega turizma, vendar kljub temu v mirnem in blagodejnem okolju narave. Olimje je majhen in dokaj odmaknjen kraj, slabo eno uro hoda oddaljen od zdravilišča Terme Olimia. Zaradi čudovitega kulturnega bogastva je vreden, da ga obiščemo, spoznamo in doživimo harmonijo naravnih lepot, umetnosti in vernosti. Olimje je že od nekdaj znano po tihoti in lepoti, po iskanju zdravja za dušo in telo. Veselimo se, da k temu dodajajo svoj delež tudi obiskovalci s svojo spoštljivostjo do teh vrednot.

Družinski oddih z raziskovanjem okolice

NASTANITEV

Povsem novi in sodobno opremljeni apartmaji s kvaliteto štirih zvezdic nudijo popolno ugodje in sprostitev, kar potrebuje sodoben človek v vrvežu današnjega življenja.

Razpolagamo z šestimi apartmaji velikost od 75 -85 m2, petimi sobami in eno prestižno sobo primerno za mladoporočence in zaljubljene.  Prestižno sobo lahko podarite ljubljenim osebam tudi v obliki darilnega bona. V vsakem apartmaju sta dve ločeni spalnici, dnevna soba, kuhinja in kopalnica s sanitarijami ter balkon z razgledom na bližnje golf igrišče in pivovarno.  Dnevni prostor je opremljen s kabelsko LED TV in brezplačnim brezžičnim internetom. Bogato opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in aparati je želja vsake še tako zahtevne stranke. Na razpolago je avtomat za hladne napitke in prigrizke.

V ponos našim apartmajem je vsekakor tudi letna terasa s kamini za peko in čarobni vrt, kjer lahko posedite oz. se sprostite.

Tudi za otroke je poskrbljeno, na razpolago so otroška igrala (gugalnica, plezalna stena, hiška, tobogan, koš za košarko…)

Apartmaji so oddaljeni 300m od igrišča za golf in restavracije. V neposredni bližini so Terme Olimia, čokoladnica, ena najstarejših lekarn v Evropi,več restavracij,… Apartmaji so na lokaciji, ki je idealna tudi za sprehode v naravo ali izlete s kolesom (v neposredni bližini se nahajajo urejene sprehajalne poti in kolesarske steze. Lahko pa se preprosto sprehodite do Term Olimia (50 min hoje).

Prijazno osebje Apartmajev Olimian vam je vedno na razpolago za turistične ali katerekoli druge informacije.

BOGASTVO ZANIMIVIH DOŽIVETIJ V OKOLICI

Nastanitev se nahaja v bližini minoritskega samostana Olimje, kjer si lahko ogledate številne zanimivosti ali pa se odpravite na prijeten sprehod do Jelenovega grebena, kjer lahko nahranite in pobožate katerega izmed jelenov.

DODATNA PONUDBA

V ponos apartmajem je vsekakor letna terasa s kamini za peko in čarobni vrt, kjer lahko posedite in se sprostite. Gostom sta namenjeni tudi dve parkirni mesti pod nadstreškom.

Oglejte si še

Kulturne znamenitosti

SVETE GORE

Svete gore – pet svetišč na enem grebenu

Preberi več
Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO, KONOPLJA - PAČULI

Negovalno milo, primerno za vsak tip kože (normalna, suho-mastna koža). Prijetno močan smolnato zemeljski vonj pačulija.

Preberi več