PODČETRTEK APARTMAJI SOLE

Prijetno bivanje v sodobno urejenih apartmajih za sproščen oddih in domače počutje.

Miren oddih v bližini vodnega parka

Apartmaji Sole se nahajajo v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, do katerega se lahko sprehodite. Na voljo so vam trije sodobno urejeni apartmaji: dva apartmaja za štiri osebe ter en apartma za 6 oseb. Prijazni gostitelji, ki bodo skrbeli za vaše dobro počutje, vam nudijo možnost nakupa kopalnih kart in vstopnic za savne po znižanih cenah ter druge ugodnosti s kartico apartmajev Sole.

Udobno bivanje prijazno družinam z majhnimi otroki

Kapacitete

Na voljo so trije prijetno opremljeni apartmaji, kjer se boste počutili kot doma:

Apartma Terra za štiri osebe (2+2), ki se nahaja v pritličju, ima ločeno spalnico in dnevni prostor ter ločeno kuhinjo z jedilnico. Apartma ima tudi veliko pokrito teraso s kaminom.

Moderno urejen apartma Aqua za štiri osebe (2+2), ki se nahaja v prvem nadstropju, z ločeno spalnico ter kuhinjo z dnevnim prostorom in balkonom ter majhno teraso.

Barvit apartma Natura za šest oseb (2+2+1+1), ki se prav tako nahaja v prvem nadstropju, ima dve ločeni spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom ter kopalnico in majhno teraso.

REKREACIJA IN RAZISKOVANJE OKOLICE

V neposredni bližini apartmajev se nahaja Vodni park Aqualuna za katerega vam gostitelji nudijo ugodnejše vstopnice, v bližini pa so tudi Terme Olimia. Okolica vam ponuja veliko možnosti za rekreacijo v naravi.

DODATNA PONUDBA

Nudijo tudi brezplačno izposojo koles, WiFi in zasebno parkirišče. Kulinarični navdušenci lahko uporabljate lahko tudi opremo za peko na žaru.