PODČETRTEK DOMAČIJA HERNAVS - HERBALIJA

Sprostitev in razvajanje v objemu narave

SPROSTITEV V PODEŽELSKEM APARTMAJU SREDI NARAVE

Domačija Hernavs - Herbalija se nahaja v majhni vasici Virštanj, približno 7 km od Podčetrtka in Term Olimia. Domačija, ki je kategorizirana s štirimi jabolki, kar je najvišji znak kakovosti turistične kmetije, se nahaja na območju Kozjanskega regijskega parka. Na več kot 120 let stari in lepo obnovljeni domačiji vas bodo razvajali z razkošjem miru in neokrnjene narave ter vam nudili sprostitev v prijetnem podeželskem Apartmaju Herbalija in v Sončni izbi s finsko/zeliščno savno, navdušili pa vas bodo tudi z njihovo posebnostjo zeliščno-terapevtskim vrtom NATUR HERBAL.

Herbalija 6 1091x727

Domačnost in udobje za sožitje z naravno energijo

Nastanitev

Apartma Herbalija in Sončna izba ponujata domačnost in udobje tistim turistom, ki si želijo miru, sprostitve in zasebnosti. Apartma omogoča udobje dvema osebama, možno pa je namestiti tudi dodatno ležišče. Popolnost sprostitve, intimnost užitkov, toplino sonca in pogled v spokojnost neokrnjene narave Kozjanskega vam nudi sončna izba s finsko/ zeliščno savno. Popolnost zaužijete tudi z domačimi zeliščnimi čaji in kozjanskimi jabolki.

Apartma v rustikalnem podeželskem slogu vključuje kuhinjo, dnevno sobo s spalnico, kopalnico in teraso s pogledom na vinograde ter okolico. Brezplačen brezžični internet je dostopen v vseh predelih.

Herbalija 7 1091x727

ODDIH ZA AKTIVNE RAZISKOVALCE

Če boste želeli vas bodo na domačiji razvajali tudi z različnimi masažami in občutenji naravnih energij. Domačija je v neposredni bližini pohodnih in kolesarskih poti, zato vam nudijo tudi pohodno in kolesarsko opremo. Spoznavanje številnih naravnih in kulturnih znamenitosti slikovite pokrajine Kozjanskega in Obsotelja bo tako še prijetneje.

DODATNA PONUDBA

Posebnost domačije je zeliščno-terapevtski vrt NATUR HERBAL, kjer vas številne zdravilne rastline razvajajo s svojo lepoto in močjo vonjav. 

Refleksoterapevtska pot, knajpanje, čebranje ter prostor za počitek pa bogatijo in spodbudijo vaše naravne čute za popolno sožitje z energijo narave. Občutenje naravnih energij podprejo tudi z zvočno terapijo.

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Pijača

SAUVIGNON EMINO

Suho, sveže belo vino letnika 2017 s prijetno aromo, ki spominja na bezeg. Ima prijeten in dolg pookus.

Preberi več
Turistične kmetije

KMETIJA SINKOVIČ

Tradicionalna prireja in predelava mleka.

Preberi več