PODČETRTEK VELEBANA GORCA

Kraj, kjer čas teče počasneje, da se lahko umirite in znova prisluhnete ptičjemu petju.

PRIJETNA SPROSTITEV Z DOMAČIMI DOBROTAMI

Turistično kmetijo »Velbana gorca« boste našli ob šmarsko – virštanjski vinski cesti. Ko se boste pripeljali na kmetijo, boste deležni lepega razgleda po celotnem Kozjanskem. Razvajali vas bodo z domačimi dobrotami: »pršjačo« - v preteklosti kruhom kozjanskih revežev, s kmečko pojedino ali z odličnim narezkom. Tudi vegetarijanci od mize ne bodo odšli lačni. Gospodar na mizo rad prinese bokal ali dva žlahtne vinske kapljice in razveseli s šilcem domačega žganja.

Razkošje bivanja v objemu čudovite narave

Kapacitete

V kolikor vas bodo utrudile številne aktivnosti in svež zrak lahko prespite v prijetno opremljenem apartmaju z velikim dnevnim prostorom, kjer je kavč in televizija, kuhinjska niša in miza s 6 stoli. V apartmaju so 3 ločene sobe. Dve ločeni dobi z zakonskima posteljama in ena dodatna soba z več ležišči. Apartma ima tudi balkon z neverjetnim razgledom. Klimatiziran apartma se nahaja v Virštanju in ponuja žar, balkon, brezplačen brezžični internet v vseh prostorih ter brezplačno zasebno parkirišče. Enota nudi kuhinjo s hladilnikom in kuhalno ploščo ter TV.

REKREACIJA IN RAZISKOVANJE OKOLICE

Okolica kmetije je odlično izhodišče za pohodnike, ljubitelje narave in izletnike, saj se s kmetije lahko odpravite do samostana v Olimju, obiščete Pilštanj, grad v Podsredi ali si privoščite vodne radosti v Termah Olimia. Tisti, ki uživate pri kmečkih opravilih, ste dobrodošli na trgatvi.

Oglejte si še

Od
22,00 €
dalje
Doživetja

DOŽIVETJE NA JELENOVEM GREBENU

Na domačiji Jelenov greben ne manjka vznemirljivih doživetij na vsakem koraku, toda hranjenje jelenov je verjetno tista posebnost, ki je drugje ne morete doživeti in vam bo za vedno ostala v spominu. Za posebno kulinarično doživetje pa bodo poskrbeli z domačim kosilom.

Preberi več
Gradovi

GRAD PODSREDA

Ogled najbolj grajskega med gradovi vas ne bo razočaral.

Preberi več
Od
6,00 €
dalje
Pijača

RUMENI MUŠKAT EMINIO 0,75

Polsladko belo vino letnika 2017. Vino zaznamuje tipična muškatna aroma, nizek alkohol in uglajena harmoničnost, ki pivcu v ustih ponudi razigrano lahkotnost.

Preberi več