PODČETRTEK VELEBANA GORCA

Kraj, kjer čas teče počasneje, da se lahko umirite in znova prisluhnete ptičjemu petju.

PRIJETNA SPROSTITEV Z DOMAČIMI DOBROTAMI

Turistično kmetijo »Velbana gorca« boste našli ob šmarsko – virštanjski vinski cesti. Ko se boste pripeljali na kmetijo, boste deležni lepega razgleda po celotnem Kozjanskem. Razvajali vas bodo z domačimi dobrotami: »pršjačo« - v preteklosti kruhom kozjanskih revežev, s kmečko pojedino ali z odličnim narezkom. Tudi vegetarijanci od mize ne bodo odšli lačni. Gospodar na mizo rad prinese bokal ali dva žlahtne vinske kapljice in razveseli s šilcem domačega žganja.

Razkošje bivanja v objemu čudovite narave

Kapacitete

V kolikor vas bodo utrudile številne aktivnosti in svež zrak lahko prespite v prijetno opremljenem apartmaju z velikim dnevnim prostorom, kjer je kavč in televizija, kuhinjska niša in miza s 6 stoli. V apartmaju so 3 ločene sobe. Dve ločeni dobi z zakonskima posteljama in ena dodatna soba z več ležišči. Apartma ima tudi balkon z neverjetnim razgledom. Klimatiziran apartma se nahaja v Virštanju in ponuja žar, balkon, brezplačen brezžični internet v vseh prostorih ter brezplačno zasebno parkirišče. Enota nudi kuhinjo s hladilnikom in kuhalno ploščo ter TV.

REKREACIJA IN RAZISKOVANJE OKOLICE

Okolica kmetije je odlično izhodišče za pohodnike, ljubitelje narave in izletnike, saj se s kmetije lahko odpravite do samostana v Olimju, obiščete Pilštanj, grad v Podsredi ali si privoščite vodne radosti v Termah Olimia. Tisti, ki uživate pri kmečkih opravilih, ste dobrodošli na trgatvi.