NAZAJ K BISTVU SREČE, KJER STE V SREDIŠČU VI

Naj bo odgovor na pogosto vprašanje “Kako si?” nasmejano pozitiven! Na prvo mesto postavite sebe in svoje dobro počutje. Izklopite telefon in vklopite številna doživetja sprostitve, ki jih ponujajo Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje. 

Povzpnite se na katerega izmed hribov, ki nagradijo s prostranim razgledom na Kozjanski park in zeleno pokrajino. Od vsakdana se odklopite v prestolnici termalnih užitkov in negujte svoje telo. Svojo dušo. Svojo dobrobit. 

Prepustite se domačim okusom, ki jih lokalni pridelovalci ustvarjajo s predanostjo in z ljubeznijo. Pristno razvajanje vas bo zapeljalo nazaj k dobremu počutju in ponovno opomnilo, kaj v življenju zares šteje – mir, sproščenost, sreča. Najdite svoj košček le-te tudi v naših koncih.

"Ko se ustavi čas in obudi sreča duha ter telesa."

DOŽIVITE

Od
60,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE DOBRO POČUTJE

Skrb za dobro počutje je pri nas na vrhu prioritet. Pokukajte, kako poskrbeti zanj na lahkoten, sproščen in svež način. Naj tokrat traja dlje …

Preberi več
Od
70,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT PREPROSTA NARAVA

Zeleno, ki te ljubim … Narava bo prisluhnila vašim željam in skupaj boste ustvarili nepozabno doživetje. Tako, ki ostane.

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.