NAZAJ K BISTVU DRUŽINE IN SKUPNIM DOŽIVETJEM

Neprecenljivi družinski spomini se ustvarjajo ob širokih nasmehih in dogodivščinah, ki razveselijo prav vso družino! V Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in v Kozjem še živijo pravljična bitja, domačini pa s širokim nasmehom in odlično družinsko ponudbo poskrbijo, da bodo vaše počitnice zares nepozabne. Ne verjamete?

Potem pa le opazujte družinsko veselje ob ustvarjanju dišečih piškotov, okušanju svežega Frozija in iskanju zaklada, kjer se iskrijo ideje in ostri pustolovski duh. Iz oči v oči srečajte pravljične junake, prisrčne jelene, domače živali, za povrh pa se potopite v pravi čokoladni svet … Ali pa se preizkusite v footgolfu, za nekaj časa odpotujte v vesolje ali doživite paleto navdušenja na vijugastih in barvitih toboganih – veliko zabave vas čaka!

Ko rečemo vrnite se nazaj k družini mislimo na dragocen čas, ko se zazrete v iskrive otroške oči in čas, ko družinski objemi lahko trajajo dlje. Na čas, ko bodo skrb za hrano prevzele pridne roke naših kuharskih mojstrov, na vseh izletih pa vas bo spremljala pestra ponudba naših doživetij. Pri nas družinsko veselje ne pozna meja!

"Družinsko veselje brez meja!"

DOŽIVITE

Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

TISTO NEKAJ VEČ ZA DRUŽINE

Izkoristite vse, kar vam ponujamo. Ker bo le tako oddih zares popoln. Ker bo nasmeh na licih trajal dlje. Ker si vaša družina to poletje zasluži nekaj več …

Preberi več
Od
33,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE DRUŽINSKO VESELJE

Objemite doživetja z odprtimi rokami in privoščite svojim najbližjim le najboljše. Trenutki, ki bodo ostali in pokazali, da je med vami veliko več kot zgolj družinsko veselje …

Preberi več
Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE ZABAVA

Smeh poletja, ki bo grel vse do mrzle zime. Z našimi dogodivščinami in spomini, ki jim sledijo, gotovo. Doživite več kot le zabavo.

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.