Vrnite se k družinski povezanosti in uživajte v družbi drug drugega!

Neprecenljivi družinski utrinki in spomini se ustvarjajo nasmejanih lic ob dogodivščinah, ki razveselijo prav vso družino! V Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in v Kozjem še živijo pravljična bitja, domačini pa z iskrenim nasmehom in odlično družinsko ponudbo poskrbijo, da bodo vaše počitnice zares edinstvene. Morda boste imeli to srečo, da med nasmejanim obrazi uzrete tudi našega Kozjanca, ki vas bo pospremil nepozabnim dogodivščinam naproti. Ne verjamete?

Le opazujte družinsko veselje ob ustvarjanju dišečih piškotov in iskanju zaklada, kjer se iskrijo ideje in ostrí pustolovski duh. Iz oči v oči srečajte prisrčne jelene, domače živali, za povrh pa se potopite v pravi čokoladni svet. Veliko zabave vas čaka!

Ko rečemo “vrnite se nazaj k družini”, mislimo na dragoceni čas, ko se zazrete v iskrive otroške oči in čas, ko lahko družinski objemi trajajo dlje. Na čas, ko bodo skrb za hrano prevzele pridne roke naših kuharskih mojstrov. Idej za izlete in doživetja ne bo zmanjkalo, obljubimo!

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K DRUŽINI

Do popolnosti izkoriščeni družinski dnevi, olepšani z iskrivim otroškim smehom in zadovoljstvom staršev – pri nas idej za izlete ne zmanjka!

Preberi več
Od
33,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K DRUŽINSKEMU VESELJU

Ste že našli zaklad? Tisti “ta pravi” ali pa zaklad družinske sreče – skupne trenutke povezanosti in sreče.

Preberi več
Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K ZABAVI

Pri nas idej za dogodivščine ne zmanjka – preizkusite kaj novega in se ob tem zabavajte kot že dolgo ne!

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.