Vrnite se k družinski povezanosti in uživajte v družbi drug drugega!

Neprecenljivi družinski utrinki in spomini se ustvarjajo nasmejanih lic ob dogodivščinah, ki razveselijo prav vso družino! V Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in v Kozjem še živijo pravljična bitja, domačini pa z iskrenim nasmehom in odlično družinsko ponudbo poskrbijo, da bodo vaše počitnice zares edinstvene. Morda boste imeli to srečo, da med nasmejanim obrazi uzrete tudi našega Kozjanca, ki vas bo pospremil nepozabnim dogodivščinam naproti. Ne verjamete?

Le opazujte družinsko veselje ob ustvarjanju dišečih piškotov in iskanju zaklada, kjer se iskrijo ideje in ostrí pustolovski duh. Iz oči v oči srečajte prisrčne jelene, domače živali, za povrh pa se potopite v pravi čokoladni svet. Veliko zabave vas čaka!

Ko rečemo “vrnite se nazaj k družini”, mislimo na dragoceni čas, ko se zazrete v iskrive otroške oči in čas, ko lahko družinski objemi trajajo dlje. Na čas, ko bodo skrb za hrano prevzele pridne roke naših kuharskih mojstrov. Idej za izlete in doživetja ne bo zmanjkalo, obljubimo!

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

TISTO NEKAJ VEČ ZA DRUŽINE

Izkoristite vse, kar vam ponujamo. Ker bo le tako oddih zares popoln. Ker bo nasmeh na licih trajal dlje. Ker si vaša družina to poletje zasluži nekaj več …

Preberi več
Od
55,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE DRUŽINSKO VESELJE

Objemite doživetja z odprtimi rokami in privoščite svojim najbližjim le najboljše. Trenutki, ki bodo ostali in pokazali, da je med vami veliko več kot zgolj družinsko veselje …

Preberi več
Od
42,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE ZABAVA

Smeh poletja, ki bo grel vse do mrzle zime. Z našimi dogodivščinami in spomini, ki jim sledijo, gotovo. Doživite več kot le zabavo.

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.