Povonjajte in okusite lokalno ter se vrnite nazaj k bistvu kulinarike.

Vabimo vas nazaj k slastnim okusom. Nazaj k tradiciji, ki se spogleduje s pridihom modernega. K domačim receptom in gostoljubju. In če se sprašujete – tudi mojstre sladic boste srečali, brez skrbi. No, pa seveda našega Kozjanca, ki bo z vami z veseljem delil male skrivnosti naše kulinarike. S ponudbo, ki je tako raznolika in na tako visokem nivoju, boste lahko v celoti izkusili pridih lokalnega. 

Ljubitelji žlahte kapljice najdete široko ponudbo lokalnih vinogradov, ki se bohotijo v poletnem soncu. Ljubezen do pridelave se čuti v vsakem kozarcu in z lahkoto peresa začutite njihovo predanost. Prav tako, kot jo v svojih sodih varijo lokalni pivovarji. Vrhunska pijača seveda zahteva še boljšo hrano. Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje so kraji, znani tako po odličnih tradicionalnih jedeh kot kulinaričnem preizkušanju novosti. So kraji sočnih sadovnjakov in rodovitnih vinogradov. Tradicionalno domače ali nekaj novega? Izbira je vaša!

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
35,00 €
dalje
Vsa doživetja

VEČ KOT ZGOLJ PIVO

Pivska degustacija kot pridih lokalnega. Pivovarji s svojim zelenim zlatom navdušujejo ljubitelje domačega in potrjujejo, da je pri nas pivo več kot zgolj pijača.

Preberi več
Od
45,00 €
dalje
Vsa doživetja

VEČ KOT ZGOLJ VINO

V žlahtnih kapljicah se skrivajo zgodbe, spomini, doživetja. Povonjajte in okusite jih ter stopite na pot odkrivanja vinske kulture.

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.