Poletni oddih, ki ostane – v mislih, srcu, iskricah v očeh.

Letošnji oddih naj bo še posebej edinstven in naj se zgodi tam, kjer so doma iskreni ljudje, sladki spomini, prvovrstni okusi in nepozabna doživetja. Griči Obsotelja in Kozjanskega vabijo v svoje zavetje. Vanje so skrili svoje najbogatejše zaklade – poletne aktivnosti, ki navdušujejo. 

Hedonizem je na dosegu roke, le ujeti ga morate. Ujeti gostoljubje ponudnikov prenočišč. Ujeti nasmeh lokalnih pridelovalcev, ki vam z ljubeznijo ponujajo svoje dobrote. Ujeti iskrico v očeh vseh, ki so doživeli sprostitev v naših koncih. Ujeti srečo, ki tiho čaka na vas.

Pestrost pokrajine, ki razvaja z nešteto pohodnimi potmi, kolesarske steze, ki vabijo na lahkotno poganjanje pedal in kulinarične mojstrovine, od katerih diši na vsakem ovinku. Termalno razvajanje, kulturna dediščina in preplet zgodovine s sodobnostjo. Vse to na enem oddihu? Seveda. Dovolite si doživeti več. Več, kot le poletno romanco – v naša doživetja se z lahkoto usodno zaljubite.

Doživetja, ki jemljejo dih.

PREPRIČAJTE SE SAMI

Kako prijazni in gostoljubni smo tukaj, se lahko prepričate sami. Izberite eno od številnih doživetij in se predajte neskončni naravi, blagodejni termalni vodi in okusni lokalni kulinariki, ki se ji ne boste mogli upreti. 

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

RAZIŠČITE VSAK KOTIČEK

Od
35,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

TISTO NEKAJ VEČ ZA DRUŽINE

Izkoristite vse, kar vam ponujamo. Ker bo le tako oddih zares popoln. Ker bo nasmeh na licih trajal dlje. Ker si vaša družina to poletje zasluži nekaj več …

Preberi več
Od
45,00 €
dalje
Vsa doživetja

VEČ KOT ZGOLJ VINO

V žlahtnih kapljicah se skrivajo zgodbe, spomini, doživetja. Povonjajte in okusite jih ter stopite na pot odkrivanja vinske kulture.

Preberi več
Od
42,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE ZABAVA

Smeh poletja, ki bo grel vse do mrzle zime. Z našimi dogodivščinami in spomini, ki jim sledijo, gotovo. Doživite več kot le zabavo.

Preberi več

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.