Doživite utrip letošnjega poletja tam, kjer slavimo srečne obiskovalce.

V Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in v Kozjem domačini z iskrenim nasmehom in ljubeznijo do svojega dela poskrbijo, da so počitnice res nepozabne. Z vrtov bodo na vaš krožnik prinesli domačo zelenjavo, zelišča. Iz njihovih peči bo vse do vas zadišalo po domačem kruhu. Iz njihovih sadovnjakov se za vas cedita najslajši med in sok. Vrnite se nazaj k bistvu – k naravi, ljubezni, družini, dobremu počutju, slastnim okusom.

Skrb za dobro počutje obiskovalcev je vedno na prvem mestu. Povzpnite se na katerega od hribov, ki nagradijo s prostranim razgledom na zeleno pokrajino. Od vsakdana se odklopite v prestolnici termalnih užitkov in negujte svoje telo. Svojo dušo. Pristno razvajanje vas bo ponovno opomnilo, kaj v življenju zares šteje – mir, sproščenost, sreča. Najdite svoj košček le-te tudi v naših koncih. Morda med njenim iskanjem naletite na Kozjanca, ki vas bo pospremil med dobre ljudi in v njihove gostoljubne domove.

Vrnite se v vašo oazo miru, sreče in zadovoljstva. Čas bo tekel počasneje, nasmeh bo trajal dlje … Vrnite se nazaj k naravi, nazaj k ljudem. K tistemu, kar bo naredilo vaše poletje še bolj sproščeno in nepozabno.

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
45,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K LJUDEM

Pristno in prvinsko. Iskreno in gostoljubno. Spoznajte domačine in njihove zgodbe, s katerimi razvajajo slehernega turista!

Preberi več
Od
70,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K NARAVI

Naj sveži zrak Kozjanskega odpihne vse skrbi – povežite se z naravo in najdite najlepše zelene kotičke.

Preberi več
Od
60,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K DOBREMU POČUTJU

Vrnite se tja, kjer je vaše bistvo – v vašo oazo miru, sreče in zadovoljstva. Čas bo tekel počasneje, nasmeh bo trajal dlje …

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.