Je kraj za raj, je Podčetrtek!

Lahko bi vam opisali številne urejene kolesarske poti, ki vodijo do zanimivih atraktivnosti. Lahko bi vas navduševali nad cvetočimi travniki, postanka vrednimi razgledi, prostranostjo zelenic, gozdov, lahkotnostjo vetra. Lahko bi vas prepričevali o gostoljubju nasmejanih domačinov, ko vam postrežejo z doma pridelano hrano, svežo, lokalno in polno izjemnega okusa. Lahko bi vam dolgo pripovedovali o številnih doživetjih, ki čakajo na pustolovce, raziskovalce, pa tudi tiste, ki si želijo predvsem popolne sprostitve in razvajanja v objemu blagodejne termalne vode. Lahko bi, a raje vas povabimo daleč stran v Podčetrtek, Bistrico ob Sotli in Kozje, kjer se vam uresniči prav vse!

Bi letos nekaj drugačnega?

Družinske počitnice in izleti ter večno vprašanje “Kam?” – naj vam olajšamo izbiro: v Obsotelje in na Kozjansko, seveda. Ker je ponudba za družine bogata, raznolika, drugačna in polna dejavnosti v naravi! Ker vam ponuja domačo, lokalno in svežo hrano. Ker se v Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in Kozjem iskrijo oči in razlega otroški smeh.

Le kje boste lahko v enem samem dnevu obiskali in doživeli slastno čokoladnico, skrivnostno vesolje, prikupne jelene, grajski zaklad, čudovito kmetijo, pravljična bitja …? Daleč stran, ker je doma družinsko veselje in doživetje, ki vzbudi željo po še!

Doživite doživetje

Vse, kar si želita!

Bi kombinacijo aktivnega in sproščenega oddiha? Obsotelje in Kozjansko je idealna izbira! Z roko v roki odkrijta čudovite razglede, se s kolesi zapeljita po urejenih poteh do zanimivih atrakcij, zagrizita v hribe in ujemita le zvok nežnega vetra … ali pa telo povsem prepustita razvajanju v vrelcu termalne vode, ob številnih programih sproščanja in dobrega počutja.

Zajtrk v naravi, spoznavanje zelišč in novih energij, prestolnica termalnih užitkov, vinska pravljica, dih jemajoči razgledi ob kolesarskih poteh, brezskrbno pohodništvo v neokrnjeni naravi … ob tem pa spremljava izjemne kulinarike na prav vsakem koraku: le za vaju, le vidva, vse ostalo lahko počaka.

Doživite doživetje

"Tko delč stran si, ampak uresnič se ti pa vse!"

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.