Je kraj za raj, je Podčetrtek!

Lahko bi vam opisali številne urejene kolesarske poti, ki vodijo do zanimivih atraktivnosti. Lahko bi vas navduševali nad cvetočimi travniki, postanka vrednimi razgledi, prostranostjo zelenic, gozdov, lahkotnostjo vetra. Lahko bi vas prepričevali o gostoljubju nasmejanih domačinov, ko vam postrežejo z doma pridelano hrano, svežo, lokalno in polno izjemnega okusa. Lahko bi vam dolgo pripovedovali o številnih doživetjih, ki čakajo na pustolovce, raziskovalce, pa tudi tiste, ki si želijo predvsem popolne sprostitve in razvajanja v objemu blagodejne termalne vode. Lahko bi, a raje vas povabimo daleč stran v Podčetrtek, Bistrico ob Sotli in Kozje, kjer se vam uresniči prav vse!

Bi letos nekaj drugačnega?

Družinske počitnice in izleti ter večno vprašanje “Kam?” – naj vam olajšamo izbiro: v Obsotelje in na Kozjansko, seveda. Ker je ponudba za družine bogata, raznolika, drugačna in polna dejavnosti v naravi! Ker vam ponuja domačo, lokalno in svežo hrano. Ker se v Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in Kozjem iskrijo oči in razlega otroški smeh.

Le kje boste lahko v enem samem dnevu obiskali in doživeli slastno čokoladnico, skrivnostno vesolje, prikupne jelene, grajski zaklad, čudovito kmetijo, pravljična bitja …? Daleč stran, ker je doma družinsko veselje in doživetje, ki vzbudi željo po še!

Doživite doživetje

Od
40,00 €
dalje
Okusna doživetja

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA DRUŽINSKO VESELJE

Sladek pričetek v čokoladnici Olimje bo energijska popotnica za dan, poln doživetij! Od hranjenja prikupnih jelenov, slastnega kosila, do lova za grajskim zakladom in ogleda vesolja. “Mami, oči, kdaj gremo spet?”

Preberi več
Od
35,00 €
dalje
Individualna doživetja-

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA PRAVLJIČNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE

Raziskujte, kako nastanejo piškoti, marmelade, sokovi in leseni ali keramični izdelki. V pustolovskem duhu se sprehodite po Deželi pravljic in domišljije, razveselite se ob razposajenem mukanju krav, slastnem zamrznjenem jogurtu Frozi in pici, naravnost iz krušne peči. 

Preberi več
Od
56,00 €
dalje
Individualna doživetja-

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA NEOKRNJENA NARAVA

Sprehod po dišečem sadovnjaku, malica z lokalnimi dobrotami iz culice, razgled po Kozjanskem, tišina zelenih gozdov in prostranih travnikov … Nato pa še dodaten vir energije v zeliščnoterapevtskem vrtu. Prerojeni in umirjeni boste dan zaključili s hrano, ki diši kot pri babici doma in je slastna kot spomin na najboljša kosila.

Preberi več

Vse, kar si želita!

Bi kombinacijo aktivnega in sproščenega oddiha? Obsotelje in Kozjansko je idealna izbira! Z roko v roki odkrijta čudovite razglede, se s kolesi zapeljita po urejenih poteh do zanimivih atrakcij, zagrizita v hribe in ujemita le zvok nežnega vetra … ali pa telo povsem prepustita razvajanju v vrelcu termalne vode, ob številnih programih sproščanja in dobrega počutja.

Zajtrk v naravi, spoznavanje zelišč in novih energij, prestolnica termalnih užitkov, vinska pravljica, dih jemajoči razgledi ob kolesarskih poteh, brezskrbno pohodništvo v neokrnjeni naravi … ob tem pa spremljava izjemne kulinarike na prav vsakem koraku: le za vaju, le vidva, vse ostalo lahko počaka.

Doživite doživetje

Od
65,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

Daleč stran v objem zelišč, termalnih vrelcev in kulinaričnih razvajanj

Enodnevno doživetje je namenjeno vsem, ki se radi predate opojem zelišč, vsem, ki ljubite sprostitev med termalnimi vrelci, kot tudi tistim, ki radi razvajate borbončice.

Preberi več
Od
55,00 €
dalje
Razvajanje v dvoje

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA IZJEMNA KULINARIKA

Hrana, ki jo pridelajo pridne roke lokalnih ponudnikov; vino, ki zori na sončnih vinorodnih pobočjih, in belgijsko pivo kot posebnost gostoljubne vasice. Spoznajte nove izjemne okuse in se prepustite gurmanskemu popotovanju!

Preberi več
Od
15,00 €
dalje
Okusna doživetja

DEGUSTACIJA V HIŠI VIN EMINO - 5 VIN in DOMAČE SUŠENE DOBROTE

Ko želite nekaj več, kot le kozarec vina. Ko si želite čutnega doživetja.

Preberi več

"Tko delč stran si, ampak uresnič se ti pa vse!"

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.