Vrnita se k vajinemu bistvu, k pridihu čarobnosti.

Potopita se v termalni svet ali razvajajta telo v deželi savn in masaž. Privoščita si popoln odklop in v dvojini doživita ljubezenski oddih, ki vaju bo osrečil. Nazaj k dvojini, nazaj k ljubezni. Bistvu, zaradi katerega sta, kar sta. 

Kozjansko in Obsotelje – kjer sta svoj raj našli tako narava kot bogata kulturna dediščina. S spoštovanjem do naših prednikov in z obujanjem tradicije na moderen način Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje vabijo vse ljubitelje kulture k raziskovanju.

Od prepoznavnega samostana, ki se ponaša z dih jemajočimi freskami, s skrbno urejeno okolico, zeliščnim vrtom, čudovito poročno dvorano ter staro samostansko lekarno, do najbolj grajskega med gradovi. Postanite graščak ali graščakinja za en dan, odkrijte skriti zaklad ali mogoče celo prenočite v objemu grajske tišine. Vrnite se nazaj h kulturi in raziščite kulturno dediščino, ki mamljivo vabi z zgodbami preteklosti. Z nekaj sreče jih bo z vama delil tudi naš Kozjanc – verjemite, kar nekaj jih ima v rokavu.

Vajino dobro počutje bo skokovito naraščalo, ko se bosta podala na razgledni stolp ali pognala pedala na sproščen krog po okolici. Raziščita jo in ustvarita nove spomine, ki bodo trajali večno.

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
90,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT SAMO LJUBEZEN

Poletna romanca? Ne, veliko več. Več kot le doživetje v dvoje. Več kot le razvajanje in gurmansko uživanje. Več kot samo ljubezen …

Preberi več
Od
70,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT SAMO KULTURA

Kultura ima na Kozjanskem poseben prostor. Raziščite njeno preteklost in jo prezrcalite v prihodnost. Naj bo doživetje veliko več, kot samo kulturna dediščina – naj bo celovita kulturna ekstaza.

Preberi več
Od
60,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

VEČ KOT LE DOBRO POČUTJE

Skrb za dobro počutje je pri nas na vrhu prioritet. Pokukajte, kako poskrbeti zanj na lahkoten, sproščen in svež način. Naj tokrat traja dlje …

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.