Vrnita se k vajinemu bistvu, k pridihu čarobnosti.

Potopita se v termalni svet ali razvajajta telo v deželi savn in masaž. Privoščita si popoln odklop in v dvojini doživita ljubezenski oddih, ki vaju bo osrečil. Nazaj k dvojini, nazaj k ljubezni. Bistvu, zaradi katerega sta, kar sta. 

Kozjansko in Obsotelje – kjer sta svoj raj našli tako narava kot bogata kulturna dediščina. S spoštovanjem do naših prednikov in z obujanjem tradicije na moderen način Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje vabijo vse ljubitelje kulture k raziskovanju.

Od prepoznavnega samostana, ki se ponaša z dih jemajočimi freskami, s skrbno urejeno okolico, zeliščnim vrtom, čudovito poročno dvorano ter staro samostansko lekarno, do najbolj grajskega med gradovi. Postanite graščak ali graščakinja za en dan, odkrijte skriti zaklad ali mogoče celo prenočite v objemu grajske tišine. Vrnite se nazaj h kulturi in raziščite kulturno dediščino, ki mamljivo vabi z zgodbami preteklosti. Z nekaj sreče jih bo z vama delil tudi naš Kozjanc – verjemite, kar nekaj jih ima v rokavu.

Vajino dobro počutje bo skokovito naraščalo, ko se bosta podala na razgledni stolp ali pognala pedala na sproščen krog po okolici. Raziščita jo in ustvarita nove spomine, ki bodo trajali večno.

"Ka' češ lepšega!"

DOŽIVITE

Od
90,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K LJUBEZNI

Nazaj k dvojini, nazaj k ljubezni. Bistvu, zaradi katerega sta, kar sta.

Preberi več
Od
50,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ H KULTURI

Obrišite prah in se za nekaj ur podajte v preteklost – njene zgodbe bodo oživile vašo domišljijo in vam pripovedovale zanimivosti iz časa naših prednikov. 

Preberi več
Od
60,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

NAZAJ K DOBREMU POČUTJU

Vrnite se tja, kjer je vaše bistvo – v vašo oazo miru, sreče in zadovoljstva. Čas bo tekel počasneje, nasmeh bo trajal dlje …

Preberi več

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.