Trgovina

Vsi izdelki (45) Hrana (19) Lokalni spominki (12) Pijača (12) Vstopnice in ogledi (2) Vsa doživetja (23)

Domače žganje Drnulovec.

8,50 €
Preberi več
Lokalni spominki

OBESEK ZA KLJUČE

Lesen obesek z napisom »Turizem Podčetrtek«.

2,00 €
Preberi več
Lokalni spominki

RAZGLEDNICE

Več vrst različnih razglednic.

1,00 €
Preberi več

Mamice, očki in otroci, POZOR. Na Kozjansko vabijo čarovnice, pregrešno dobra čokolada, čebelice in vesolje v 360°. Enodnevni izlet kot je ta, bo vašo družino še bolj povezal in vsem članom pričaral nepozabne spomine za katere verjamemo, da jih boste za večno ujeli tudi v objektiv.

37,00 €
Preberi več

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost Obsotelja in Kozjanskega in ste poleg naravnih lepot tudi ljubitelj piva, je ta enodnevni izlet kot nalašč za vas. Doživetje boste pričeli na najbolj grajskem gradu med gradovi na slovenskem, grlo vlažili med degustacijo piva, spoznali samostan Olimje in končali med spoznavanjem in hranjenjem jelenov. Nepozabna dogodivščina je le klik stran.

35,00 €
Preberi več

PTC je najnovejša pridobitev podjetja Jelenov greben. Čeprav se zgodba o novem centru piše z letom 2021, pa duša tega centra sega par desetletij nazaj. Če poznate zgodovino začetkov podjetja Jelenov greben, veste o čem govorimo. V nasprotnem primeru, pa vam bomo zaupali nekaj več zanimivosti, ki vas bodo zagotovo navdušile.

12,00 €
Preberi več
Družinske dogodivščine

OGLED ZLATEGA OLIMJA

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost naše pokrajine, se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od srca Podčetrtka, preko spoznavanja jelenov povsem od blizu, do različnih kulinaričnih doživetij, kot so: spoznavanje samostana ter čokoladnice in degustacije piva. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

 

23,00 €
Preberi več
Celodnevna doživetja

OLIMSKO DOŽIVETJE

Provoščite si dan le za vaju. Sprehodite se skozi vas Olimje in odkrijte skrite kotičke, ki so zagotovo vredne obiska. Preizkusite se v igri patanja in za zaključek pa se prepustite razvajati v 5-hodnem slowfood meniju. 

45,00 €
Preberi več
Družinske dogodivščine

RISANJE PO PIŠKOTIH

Obiščite najstarejši delujoči mlin na Kozjanskem in se preizkusite v peki piškotov.

10,00 €
Preberi več