AKTIVEN DAN ZA MLADE DRUŽINE

KOSILO V RESTAVRACIJI AMON - OGLED KOČE PRI ČAROVNICI - OBISK ČOKOLADNICE SYNCERUS - FOOTGOLF

Trajanje 12:00 - 16:30

Provoščite si dan izvrstne kulinarike, posladkajte se v bližnji čokoladnici in si izberite svoje najljubše praline. Pokukajte še tja, kjer se skrivajo pravljični junaki in zaključite dan z zabavno igro footgolfa.

1
Trajanje 12:00 - 13:30

Kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo postregli s 3 - hodnim menujem.

Domačija Amon

2
Trajanje 13:30 - 14:30

Obisk Koče pri čarovnici z deželo pravljic in domišljije

V pravljico vas bo popeljala pot skozi gozd, kjer boste med drugimi srečali vseh sedem palčkov iz pravljice o Sneguljčici, Fič Firiča, ki raje dreza luno, kot dela v rudniku ter se spomnili pravljice o Zvezdici Zaspanki in kometu Repatcu. Pohiteli boste mimo čarovnice Čiri Bure, ki je že zakurila v peči, in se po prstih splazili mimo Bedanca. Tamkajšnji pravljični junaki že nestrpno pričakujejo vaš prihod.

 

3
Trajanje 14:30 - 15:00

Ogled Čokoladnice Olimje

Čokoladnica Olimje je družinsko podjetje, ki je obnovilo tradicijo pradedov, ki so že pred prvo svetovno vojno delovali na Dunaju. Danes ponujajo široko paleto ročno izdelanih čokoladnih izdelkov. Od čokoladnih figur do pralinejev, od čokoladnih tablic in dražejev do raznovrstnih bombonjer, težko boste med izdelki izbrali najljubšega. Na voljo vam bo ogled izdelave z možnostjo nakupa ročno izdelanih pralin.

4
Trajanje 15:00 - 16:30

Footgolf na domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Lahko se boste poskusili tudi v igranju atraktivnega in relativno novega športa: footgolfa, ki je mešanica nogometa in golfa.